Home | Sporten | FysioSport (Fysiotherapeuten Maatschap Woerden)

FysioSport (Fysiotherapeuten Maatschap Woerden)

Wilt u graag sporten onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut? Dan is FysioSport de juiste keuze! FysioSport is de verzamelnaam voor verschillende bewegingsprogramma's die uw gezondheid en fitheid verbeteren en/of op peil houden, begeleid door hierin gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Voor wie is FysioSport

De bewegingsprogramma’s zijn bedoeld voor alle mensen, die graag willen bewegen, trainen en sporten met een minimaal risico op blessures. De programma’s zijn niet alleen gericht op mensen met lichamelijke klachten, minder validen en mensen met een chronische aandoening of gebrek, maar ook op gezonde deelnemers. De groepen zijn betrekkelijk klein (max. 12 deelnemers per groep) en u traint volgens een individueel programma, altijd op uw eigen niveau.

Intake en Fitheidstest

Voordat u met FysioSport begint, heeft u een intakegesprek met de FysioSport- trainer. Deze bespreekt met u, waarom u hebt gekozen voor deze vorm van verantwoord bewegen, wat u ermee wilt bereiken. De consultant – trainer beoordeelt eventuele lichamelijke klachten of blessures en neemt de FysioSport Fitheidstest af.

Locatie

Trainingen vinden plaats op locatie Snel & Polanen van de Fysiotherapeuten Maatschap Woerden.

Trainingstijden

Bekijk wanneer de groepen trainen via het trainingstijden schema.

Vergoeding

FysioSport is vrij toegankelijk voor iedereen, u heeft géén verwijzing van een arts nodig. Deelname is dan ook voor eigen rekening. Sommige (zorg)verzekeraars vergoeden de deelname aan FysioSport (gedeeltelijk) in de aanvullende verzekering. Informeert u hiernaar bij uw (zorg)verzekeraar!

Voor meer informatie, klikt u dan hier op prijzen.

Aanmelding

Indien u meer informatie wilt over FysioSport of zich wilt aanmelden voor een intake, dan stelt u zich in verbinding met ons secretariaat 0348 – 724700.

Kenmerken

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.