Home | Sporten | Fitness (Fysio Broekhuizen)

Fitness (Fysio Broekhuizen)

Wilt u graag sporten op een verantwoorde manier en onder professionele begeleiding werken aan een gezonder en fitter lichaam? Maar voelt u zich niet thuis bij een reguliere sportschool? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, ook wanneer u niet bij ons onder behandeling bent!

In onze ruime fitnessruimte op de 1e etage in onze fysio- en manuele therapiepraktijk in Harmelen begeleiden onze personal trainers/coaches u bij iedere stap en geven net dat extra zetje in de rug dat soms nodig is. Bij alle abonnementen kunt u onbeperkt sporten en werken aan persoonlijke doelen op uw eigen niveau. Of u nu ouder wordt en graag op een goede manier in beweging wilt blijven, komt trainen om het uiterste uit uzelf te halen of wilt bewegen ondanks uw beperking u bent van harte welkom. Gezelligheid, respect naar elkaar en professionele begeleiding staan voorop. Voor 65+ hanteren wij een kortingstarief.

We starten met een intake waarin een persoonlijk schema voor u wordt gemaakt. Bij het opstellen van het persoonlijke schema wordt rekening gehouden met eventuele beperkingen en specifieke wensen. Vervolgens nemen wij alle oefeningen met u door en leggen deze uitgebreid aan u uit. Iedere keer dat u komt sporter is er een gecertificeerd sportbegeleider aanwezig met extra veel kennis van het menselijk lichaam. Hij of zij let erop dat u de oefeningen juist uitvoert en stimuleert u om vol te houden. Elke drie maanden wordt uw persoonlijk sportschema uitgebreid beoordeeld en aangepast. Wilt u tussentijds een andere oefening of uw training verzwaren? Dan helpen zij u ook graag!

Voor wie is Fitness bij Fysio Broekhuizen bedoeld?

Deze manier van bewegen is vooral geschikt voor mensen vanaf 14 jaar die zich niet thuis voelen in een reguliere, grote sportschool maar wel aan hun gezondheid willen werken en graag wat kleinschaliger aan de slag willen. Of voor mensen die graag een goede persoonlijke begeleiding willen om zo nog effectiever te kunnen trainen. Niet alleen mensen met klachten aan gewrichten, pezen of spieren hebben hier baat bij. Ook mensen zonder chronische aandoening of lichamelijke beperking zijn welkom, evenals mensen met RSI, longaandoeningen, diabetes, reuma, hart- en vaatziekten, burn out of overgewicht. Wij adviseren graag iedereen die zijn de gezondheid wil verbeteren.

En heeft u tussentijds toch eens last van een pijntje? Dan heeft u voorrang op een snelle behandeling van de fysiotherapeut. De fysiotherapeut behoudt een nauw contact met uw sportbegeleider en adviseert welke oefeningen u beter wel of niet kunt doen. Hierdoor bent u sneller hersteld!

Kenmerken

Sportaanbieder
Fysio Broekhuizen

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.