Home | Sporten | Fysio Verantwoord Bewegen (Fysio Broekhuizen)

Fysio Verantwoord Bewegen (Fysio Broekhuizen)

Tijdens Fysio Verantwoord Bewegen kunt u onder professionele begeleiding en in een mooie oefenzaal van 130 m2 gericht aan uw gezondheid werken. Dit kan als aanvulling op uw therapiebehandelingen, ter preventie van klachten of wanneer u onvoldoende aanvullend verzekerd bent maar wel graag wat aan uw lichamelijke conditie wilt doen. Ook mensen zonder chronische aandoening of lichamelijke beperking zijn welkom!

Wat houdt het in?

Met behulp van een persoonlijk trainingsschema wordt rekening gehouden met eventuele beperkingen en specifieke wensen. Door deze vorm van training ontstaat een afname van klachten en verbetert uw dagelijks functioneren en algeheel gevoel van welzijn. Tijdens een intake wordt een persoonlijk schema voor u gemaakt waarmee u aan de slag gaat. U kunt zelf uw sportmomenten inplannen en ervoor kiezen of u dan graag begeleiding heeft of liever zelfstandig uw oefeningen uitvoert.

Voor wie is Fysio Verantwoord Bewegen bedoeld?

Deze manier van bewegen is vooral geschikt voor mensen die zich niet thuis voelen in een reguliere, grote sportschool maar wel aan hun gezondheid willen werken en graag wat kleinschaliger aan de slag willen. Of voor mensen die graag een goede persoonlijke begeleiding willen om zo nog effectiever te kunnen trainen. Niet alleen mensen met klachten aan gewrichten, pezen of spieren hebben hier baat bij. Ook mensen zonder chronische aandoening of lichamelijke beperking zijn welkom, evenals mensen met RSI, longaandoeningen, diabetis, reuma, hart- en vaatziekten, burn out of overgewicht. Wij adviseren graag iedereen die op deze manier de gezondheid wil verbeteren.

Wanneer u beperkt of niet aanvullend verzekerd bent is dit een goede manier om verantwoord aan de slag te gaan.
Bent u 65+ ? Dan bent u van harte welkom tegen een gereduceerd tarief.

Kenmerken

Sportaanbieder
Fysio Broekhuizen

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.