Home | Sporten | Freerunnen en Parkour (JUMP freerun Woerden)

Freerunnen en Parkour (JUMP freerun Woerden)

Bij JUMP freerun Woerden houden we ons bezig met freerunning en parkour: een leuke en uitdagende sport, waarbij je zoveel mogelijk hindernissen probeert te nemen op een vloeiende manier.

Freerunning & Parkour is een, door de gymnastiek bond, erkende sport en heeft als urban sport heel veel belangstelling bij de jeugd. Bij Freerunning en parkour staat gymnastisch springen centraal, een wijze waarbij je zoveel mogelijk hindernissen probeert te nemen op een vloeiende manier. Door middel van vaults, jumps en tricks wordt er bijvoorbeeld over muurtjes en hekken gesprongen, tegen gebouwen en over sloten. Het ziet er heel spectaculair uit!

Toch gaat het niet om het vertonen van je kunstjes, maar juist om zelfbeheersing, het gevoel van vrijheid en het verleggen van grenzen. Deze trainingen worden gegeven in een eigen freerun locatie, JUMP freerun Woerden. Doordat alle trainers zijn opgeleid en we alle professionele materialen bij de hand hebben kunnen we dit veilig aanbieden. Op die manier zijn het leuke en uitdagende lessen waar we werken aan conditie, kracht en lenigheid. Zo leer je uiteindelijk hoe je deze sport, ook buiten, veilig te kunnen beoefenen.

Ben je 6 jaar of ouder, houd je van een sportieve uitdaging en/of acrobatisch bezig zijn, dan is dit echt iets voor jou. Heb je belangstelling? Neem dan contact op met JUMP freerun Woerden, e-mail: woerden@jumpfreerun.nl.

Kenmerken

Sportaanbieder
JUMP freerun Woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.