Home | Sporten | Freerunnen en Parkour (Fast Forward Sports)

Freerunnen en Parkour (Fast Forward Sports)

Bij Fast Forward sports houden we ons bezig met freerunnen en parkour: gymnastisch springen, waarbij je zoveel mogelijk hindernissen probeert te nemen op een vloeiende manier.

Freerunnen, ook wel “vrij turnen” genoemd, staat landelijk steeds meer in de belangstelling als een nieuwe tak van sport binnen de gymnastiek. Bij Freerun of parkour staat gymnastisch springen centraal, een wijze waarbij je zoveel mogelijk hindernissen probeert te nemen op een vloeiende manier. Door middel van vaults, jumps en tricks wordt er bijvoorbeeld over muurtjes en hekken gesprongen, tegen gebouwen en over sloten. Het ziet er heel spectaculair uit!

Toch gaat het niet om het vertonen van je kunstjes, maar juist om zelfbeheersing, het gevoel van vrijheid en het verleggen van grenzen. Deze trainingen worden gegeven in een eigen professionele freerun locatie, Fast Forward Academy. Hier kunnen we zowel binnen als buiten op eigen terrein trainen, hebben we alle professionele materialen bij de hand en kunnen we dit veilig aanbieden.

In de lessen van Fast Forward Sports werken we dan ook aan conditie, kracht en lenigheid om uiteindelijk deze sport, ook buiten, veilig te kunnen beoefenen.

Ben je 7 jaar of ouder, houd je van een sportieve uitdaging en/of acrobatisch bezig zijn, dan is dit echt iets voor jou. Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Pepe Pont, e-mail: info@fastforwardsports.nl.

Kenmerken

Sportaanbieder
Fast Forward Sports

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.