Home | Sporten | Flow Yoga voor vrouwen (De lachende olifant)

Flow Yoga voor vrouwen (De lachende olifant)

Flow Yoga voor vrouwen is een yogales van vijf kwartier waarbij vrouwen samenkomen om in verbinding te komen met zichzelf en dan samen te ademen, bewegen en yoga te ervaren. De les wordt gegeven door Nonja van der Bij.

In haar lessen gaan de yogahoudingen in een ‘flow’ in elkaar over op het ritme van de adem. De intensiteit is een mix van kracht en zachtheid, zodat je langzaam sterker wordt en tegelijk meer ontspanning leert kennen in je lichaam. Het uitgangspunt is dat iedere houding in verschillende opties kan worden aangenomen, zodat het past bij jouw lichaam. Daarom is er altijd een kennismakingsgesprek met de docent om jouw behoefte en eventuele beperkingen te bespreken en af te stemmen welke begeleiding daarbij nodig is.

Iedere les bevat staande, zittende en liggende yogahoudingen en sluit af met een eindontspanning. Waar nodig, geeft de docent ‘hands-on’ begeleiding, zodat je kunt voelen waar de ruimte is in jouw lichaam in de yogahouding.

Locatie
In kleine groep van maximaal 12 vrouwen kom je samen in de gymzaal van basisschool De Wegwijzer, die Nonja voor de lessen ombouwt tot yogaruimte. Matjes, dekentjes, kussen en bolsters zijn aanwezig.

Lesrooster yogalessen
vrijdag 17.45 – 19.00 uur | Flow Yoga voor vrouwen
zaterdag 9.00 – 10.15 uur | Flow Yoga voor vrouwen
zaterdag 10.30 – 11.45 uur | Flow Yoga voor vrouwen

Iedere les heeft een thema, die op woensdag per e-mail wordt gedeeld. Je resoneert hierdoor gemakkelijker mee tijdens de les.

Kosten
Het tarief is 9 euro voor een proefles, 15 euro voor een losse les, 42,50 euro voor een maandabonnement

Kenmerken

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.