Home | Sporten | Fitness, Personal training, Fysiotherapie (Goldcoast Fitness)

Fitness, Personal training, Fysiotherapie (Goldcoast Fitness)

Wij bieden verschillende lessen aan: personal group training (waaronder HIIT Active, Buddy Workout en Power HIIT), fysio fitness, bedrijfsfitness en fysiotherapie. Daarnaast kunnen we je ook helpen met een gezond voedingsadvies.

HIIT ACTIVE TRAINING TIJDENS GROEPSLESSEN (45 MINUTEN)

Tijdens onze groepstrainingen verzorgen we onder andere HIIT lessen. Dit staat voor High Intensity Interval Training. Dit is een mix van kracht- en conditietraining waarin de hoge intensiteit centraal staat. De Airbike (speciale fiets) is een terugkerend onderdeel van deze trainingsmethodiek. Deze wisselen we af met functionele kracht, coördinatie en lenigheidsoefeningen. Door de intensiteit en de trainingsmethode zoeken we de Orange Zone op.

Power HIIT Krachttraining

Krachttraining is een belangrijk onderdeel van een sterker lichaam. Onze Power HITT workout is perfect voor als je sterker wilt worden en beter in shape wilt raken. Tijdens de workout blijven we op de juiste techniek letten, zodat er geen onnodige blessures ontstaan. De training wordt altijd afgesloten met een HIIT workout.

Bedrijfsfitness

Speciaal voor bedrijven heeft Goldcoast Fitness vanuit fysiotherapeutisch oogpunt een intensief groepstrainingsprogramma opgesteld. Dit programma bestaat uit High Intensity Interval Training en krachttraining. Dit programma is speciaal gericht op bedrijven die graag werken met fitte en gezonde medewerkers.

Fysio Fitness (voor senioren)

Speciaal voor de wat ouderen onder ons worden er Fysio Fitness lessen aangeboden. Iedereen kan hier lekker op zijn of haar eigen niveau aan de slag. Dankzij de juiste begeleiding en sportprogramma’s is er voor ieder individu voldoende uitdaging. De personal trainers binnen Goldcoast Fitness letten zeer nauwkeurig op de juiste houding en techniek. Zo voorkomen we onnodige blessures.

Kenmerken

Sportaanbieder
Goldcoast Fitness

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.