Home | Sporten | Fitness (FIT2GO)

Fitness (FIT2GO)

Onze fitnesscentrum in Woerden heeft een oppervlakte van 1000m² en bestaan uit verschillende zones, zoals fitness en kracht. Ook is er een vrouwvriendelijke zone. Kortom voor iedereen een zone waar je prettig kunt fitnessen.

Aanbod Fit2Go:

Bij FIT2GO kun je gebruikmaken van professioneel fitnessapparatuur voor cardio- en krachtfitness van het merk Matrix. Het ruime aanbod geeft je als sporter alle mogelijkheid om ontspannen en zelfstandig te trainen. Voor de gevorderde sporter bieden wij een ruim assortiment aan vrije trainingsgewichten.

Wil je afvallen, je conditie verbeteren of spieren verstevigen? Met Circuitfitness kan het allemaal! Circuitfitness is een volledige en goede training voor sporters van elk niveau. Het is een combinatie van spierversterkende- en conditieverbeterende oefeningen. In ca. 30 minuten train je diverse grote spiergroepen waarbij je tot wel 500 calorieën per training verbrandt.

Rugfit is een training van 15 minuten, speciaal voor mensen met rugklachten. Dit kwartier wordt door fysiotherapeuten gegeven en is GRATIS bij een fitness basis abonnement.

Bij FIT2GO kun je ook personal training volgen. Het is een veel gebruikte service op trainingsgebied voor iedereen die sneller en effectiever zijn doelen wil bereiken. De trainingen worden gegeven door personal trainer Barry van der Lek. Hij biedt één op één begeleiding en motiveren jou de gedurende trainingsperiode om jouw gewenste doel te bereiken.

Welkom vanaf 14 jaar.

Kenmerken

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.