Home | Sporten | Fietsen (Fietsclubje 60+)

Fietsen (Fietsclubje 60+)

Fietsen in de buitenlucht is lekker en gezond! Bewegen met anderen is een gezellige manier om samen actief te zijn en fit te blijven. In de omgeving van Woerden zijn prachtige routes te fietsen. Onderweg drinken we een kopje koffie en een enkele keer stoppen we even kort om iets te bekijken.

Iedere week fietsen we met een fietsclubje gezamenlijk op vrijdagochtend. We fietsen telkens een andere route. We fietsen circa 30 tot 35 kilometer en gaan bijvoorbeeld naar Montfoort, Oudewater, Nieuwkoop, Reeuwijk, Leidsche Rijn, Kockengen, etc..

We starten om 10.00 uur met fietsen vanaf station Woerden. De startlocatie is ook afhankelijk van de geplande route. We zijn weer terug rond 13 uur / 13.30 uur.

Senioren (m/v) van 60 jaar en ouder zijn van harte welkom om mee te fietsen. We rijden met elektrische fietsen en met gewone fietsen en de snelheid ligt gemiddeld op 15 km per uur (dit is afhankelijk van de wind). We fietsen met eigen fietsen en we hebben geen reservefietsen. Neem dus zelf uw fiets mee.

Tijd: verzamelen om 10 uur.
Locatie: We starten vaak vanaf Station Woerden. Dit is ook afhankelijk van de geplande route.
Deelname is gratis, consumpties onderweg kunt u zelf meenemen of ter plaatse kopen.

Opgeven/aanmelden voor het fietsclubje kan door een e-mail te sturen naar mdommelen@ziggo.nl of ’s avonds te bellen naar 0348-745911.

We hopen dat u ook meefietst de komende maanden!

Kenmerken

Sportaanbieder
Fietsclubje voor 60+

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.