Home | Sporten | Duiken (volwassenen, Duikteam Woerden)

Duiken (volwassenen, Duikteam Woerden)

Duik in de wondere wereld onder water. In deze NOB opleiding maak je op een ontspannen en plezierige wijze kennis met het duiken met perslucht. Onder leiding van ervaren instructeurs leer je de basisvaardigheden om samen met een mededuiker (je buddy) veilig te duiken.

Je leert de effecten van druk op je lichaam en welke technieken je als duiker toepast om hiermee om te gaan. Welke duikuitrusting heb je nodig, hoe plan je een duik, het “gewichtloos” kunnen zweven (trimmen) zijn enkele van de aspecten, die tijdens de opleiding aan bod zullen komen.

Upgrade van 1* junior naar 1* duikopleiding

Jaarlijks tussen februari en juni. Ingangsniveau: geldige duikmedische keuring bij aanvang van de opleiding, minimale leeftijd van 14 jaar, in het bezit zijn van een 1* junior brevet, minimaal 10 gelogde duiken en men moet lid zijn van DTW.

1* duikopleiding

Jaarlijks tussen februari en juni. Ingangsniveau: geldige duikmedische keuring bij aanvang van de opleiding, minimale leeftijd van 14 jaar en men moet lid zijn van DTW.

2* duikopleiding

Bij voldoende belangstelling tussen februari en juni. Ingangsniveau: 1* brevet (of vergelijkbaar niveau van een andere organisatie), minimale leeftijd van 15 jaar en minimaal 12 duiken hebben gemaakt waarvan 5 na het behalen van het 1* brevet.

3* duikopleiding

Bij voldoende belangstelling tussen april en juni. Ingangsniveau: 2* brevet, minimaal 18 jaar en minimaal 50 duiken hebben gemaakt waarvan 25 na het behalen van het 2* brevet.

Kenmerken

Sportaanbieder
Duikteam Woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.