Home | Sporten | Dansen: streetdance, hiphop, show, musical (Attitude54)

Dansen: streetdance, hiphop, show, musical (Attitude54)

Attitude 54 is in 2008 opgericht in Woerden omdat er behoefte was naar een dansschool met pit. Onze stijl is een mix van streetdance/hiphop/show. Een stijl die iedereen zal liggen, van jong tot oud! In 2010 hebben wij ook een vestiging geopend in Linschoten. Studio 54 in New York was één van de eerste en meest bekende discotheken ter wereld waar de discodans is ontstaan. Deze vorm van dansen heeft zich ontwikkeld in wat tegenwoordig streetdance wordt genoemd.

Sinds 2012 hebben wij in Woerden onze eigen locatie aan het La Fontaineplein (winkelcentrum Snel en Polanen). Een schitterende dansstudio met spiegelwand en een ontvangstruimte waar ouders en leden kunnen wachten. Tevens is deze ruimte ook te huur op tijden dat er geen lessen worden gegeven.

We hebben 4 selectiegroepen, waarmee we ook enkele optredens per jaar verzorgen. Elk dansseizoen wordt afgesloten met een professionele show.

Bij ons zijn kinderen vanaf 3 jaar welkom. Daarnaast bieden wij ook lessen aan voor peuters vanaf 20 maanden die met ouder/begeleider samen kunnen komen dansen. Attitude 54 is één grote familie voor jong en oud.

Kenmerken

Sportaanbieder
Attitude 54

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.