Home | Sporten | Club Extra (Mobilee Woerden)

Club Extra (Mobilee Woerden)

Niet alle kinderen en jongeren zijn in staat in om met een reguliere sportles mee te draaien. Dit kan te maken hebben met een motorische achterstand, maar ook met een andere beperking als een autistische stoornis, downsyndroom, faalangst of een lichamelijke beperking. Speciaal voor deze doelgroep heeft Mobilee een aparte gymles: de ‘Club Extra’.

Als een kind of jongere, om wat voor reden dan ook, niet mee kan draaien bij een reguliere sportvereniging, is dat niet alleen vervelend, maar vaak ook niet goed voor het zelfvertrouwen. Bij Club Extra kan iedereen meedoen en staat plezier in bewegen voorop! Tijdens de lessen wordt gewerkt in kleine groepen met veel aandacht voor elk kind en jongere. De enthousiaste en ervaren begeleiding zorgt ervoor dat iedereen op z’n eigen niveau kan sporten, waardoor persoonlijke successen worden geboekt en het zelfvertrouwen zal toenemen.

Kom jij ook bewegen bij de Mobilee Woerden Club Extra? Wij bieden op zaterdag ochtend 2 lessen aan in Snel en Polanen, voor 3 t/m 7 jaar en voor 8 jaar en ouder.

Voor meer info, kun je terecht op onze website https://www.mobilee-woerden.nl/lessen/club-extra-special-gym/

Kenmerken

Sportaanbieder
Mobilee Woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.