Home | Sporten | Bridge (St. Activiteitenhuis Kamerik)

Bridge (St. Activiteitenhuis Kamerik)

Bridge is een spannend en boeiend kaartspel waaraan je veel plezier kunt beleven. Bij bridge speel je samen met je partner die tegenover je zit tegen twee tegenstanders.

Bij elk spel probeer je met je partner meer slagen te maken dan de tegenstanders. Dit doe je door te anticiperen op de ontwikkelingen tijdens het spel. Dit klinkt moeilijker dan het in werkelijkheid is. Want iedereen kan bridge leren. Elk spel duurt ongeveer tien minuten. In competitieverband worden er meestal 24 spellen per sessie gespeeld. Voldoende kansen dus om je te revancheren na een spel dat niet zo goed ging. Omdat je steeds tegen andere paren speelt, is bridge een sociale sport. Je ontmoet veel verschillende mensen en je kunt het overal en tegen iedereen spelen. De spelregels zijn wereldwijd hetzelfde.

Stichting Activiteitenhuis Kamerik organiseert gezelligheidsbridge op maandagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur en bridge voor iedereen op donderdagochtend van 9.30 uur tot 12.30 uur. Om deel te nemen hoeft u geen lid te zijn van de bond.

Wilt u leren bridgen, dan kan dat ook via de beginnerscursus. Klik hier voor meer informatie over die cursus.

Voor meer informatie, neem contact op met de voorzitter van Stichting Activiteitenhuis Kamerik Tonny Bouwman, tel 06-39592713

Kenmerken

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.