Home | Sporten | Bootcamp training en personal- en duo training (Sportsaeck)

Bootcamp training en personal- en duo training (Sportsaeck)

Wil je gezond en fit worden en sporten in de buitenlucht, dan is bootcamp training of personal training misschien wel iets voor jou.

Bootcamp training

Een bootcamp training kenmerkt zich doordat je traint in de buitenlucht en gebruik maakt van jouw eigen lichaamsgewicht. Je traint in een groep en de trainingen zijn afwisselend. Tijdens een bootcamp training bij Sportsaeck besteden we aandacht aan het verbeteren van jouw kracht en conditie en maken we gebruik van alles wat de omgeving ons te bieden heeft. We trainen onder deskundige begeleiding in een groep, waarbij iedereen op zijn of haar eigen niveau sport. Gezamenlijk kunnen we met plezier buiten sporten en elkaar motiveren. Het doel van de trainingen is om jou fitter te laten worden en te zorgen dat jij beter in je vel zit. Ook gebruiken we verschillende fitness materialen waardoor we ook krachttraining doen. Ook bieden we de bootcamp training light aan, de intensiteit van deze training ligt iets lager dan die van de reguliere bootcamp. Onze bootcamp trainingen vinden plaats in het Westdampark in Woerden, erg centraal dus. Verder kun je trainen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Genoeg mogelijkheden!

Personal- en duo training

Heb je een extra steun in de rug nodig, wil je weer fit worden en vind je het niet prettig om in een groep te trainen? Dan kun je bij Sportsaeck kiezen voor personal- of duo training. Samen met onze trainer Marieke brengen wij jouw/jullie sportieve doelen in kaart en stellen wij een op maat gemaakt trainingsschema op, afgestemd op jouw/jullie capaciteiten, doelen en wensen. Tijdens de trainingen proberen wij grenzen te verleggen, door te motiveren en te coachen. De training vindt altijd plaats op een locatie bij jou/jullie in de buurt, of aan huis!

Kenmerken

Sportaanbieder
Sportsaeck

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.