Home | Sporten | Bootcamp (The Bootcamp Factory)

Bootcamp (The Bootcamp Factory)

Bootcamp, wat is dat? Bootcamp staat voor actief buiten sporten in groepsverband. Naast conditie en kracht houden we ons bezig met snelheid, coördinatie, uithoudingsvermogen en mentale volharding. Het doel van onze buitentrainingen is om fitter, slanker, sterker en gezonder te worden. Dit in combinatie met een portie fun en persoonlijke begeleiding maakt het trainen leuk voor iedereen.

De oefeningen passen we, waar nodig, aan op de persoon. Of je nu dus nog nooit gesport hebt of een gevorderde bent: onze bootcamp trainers zorgen ervoor dat de bootcamp training uitdagend is voor iedereen. Uiteraard geven we je voor, tijdens en na de les professionele begeleiding.

Hoe zien de trainingen eruit?

Een training duurt in totaal 1 uur. Er wordt altijd eerst gestart met bijv. hardlopen en aanvullende lichte oefeningen om goed op te warmen. Het 2e deel is de eigenlijke training. Deze is elke keer anders. Voorbeelden van trainingen:

· Bootcamp training met alleen eigen lichaamsgewicht

· Circuit training, opgebouwd uit 3 rondes van circa 8 oefeningen, met of zonder trainingsmaterialen (springtouw, kettlebells, battlerope, dumbells, elastieken enz.)

· High Intensity Trainingen / Tabata

· Crossfit WOD’s (Workout of the day)

Hierna worden nog circa 10 minuten buikspier / Core oefeningen gedaan.

Tot slot volgt een cooling down d.m.v. rek- en strekoefeningen.

Kenmerken

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.