Home | Sporten | Bootcamp (Fast Forward Sports)

Bootcamp (Fast Forward Sports)

Deze bootcamptraining is geschikt voor iedereen vanaf 15 jaar die wil werken aan kracht en uithoudingsvermogen. Elke training zorgen we voor een full body workout, dus alles komt aan bod en is geschikt voor alle niveaus. We trainen in kleine groepen en daardoor is het heel goed mogelijk iedereen op meer persoonlijk niveau te begeleiden. Ook geven we bootcamp trainingen die heel geschikt zijn als voorbereiding op een obstacle course als bijvoorbeeld de Viking Run, Mud Masters of Spartan.

In het Functional Fitness deel van de training wordt gewerkt aan het versterken van de bekende spiergroepen die ook in de sportschool aan bod komen. Bij veel van de oefeningen wordt primair gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht. Ook zijn er cardio-oefeningen om te werken aan het uithoudingsvermogen en (core)oefeningen om te werken aan balans.

Tijdens een training word er ook wel eens aandacht besteed aan Parkour elementen. Daarmee wordt er gewerkt aan technieken die je helpen deze obstakels te ‘overwinnen’. Daarbij kun je denken aan sprong- en looptechnieken.

Iedere week zijn er trainingen: op maandagavond, woensdagochtend, donderdagavond en zaterdagochtend. Nu met een eigen locatie, Fast Forward Academy met eigen buitenterrein kunnen we alles aanbieden, indoor en outdoor.

Wil je weten hoe het eraan toe gaat in onze Bootcamp trainingen? Kom dan kennismaken op onze Fast Forward Academy aan de Kuipersweg 27 te Woerden. De eerste les is gratis, dus je hebt niets te verliezen. Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Pepe Pont, e-mail: info@fastforwardsports.nl.

Kenmerken

Sportaanbieder
Fast Forward Sports

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.