Home | Sporten | Badminton (BV Unicum Woerden)

Badminton (BV Unicum Woerden)

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het spelen van badminton. Badminton is de snelste racketsport in de wereld en kan gespeeld worden door jong en oud en op alle niveaus. “Ik wist het niet, maar badminton is echt een leuke sport!”, horen we regelmatig. Dat wordt gezegd door kinderen en door volwassenen. 

Badminton is een fantastische sport! In de zaal met lijnen en een net is het een spannende en flitsende sport. Iedereen kan het, de één een beetje beter dan de ander. Badminton wordt binnen in sporthallen gespeeld, met een racket en een shuttle. Je speelt een tegen een (enkelspel) of twee tegen twee (dubbelspel). Badminton is een gemengde sport. 

Unicum is de badmintonvereniging van Woerden. Ook in Harmelen is een club. 

Unicum is vooral een recreatieve vereniging met daarnaast ook de mogelijkheid deel te nemen aan competitiewedstrijden. Wil je komen kijken hoe het is en wil je het ook eens proberen, kom dan langs en speel mee, dan maak je kennis met badminton.  

Recreatief badminton 

Badminton is een sport om bewegen en gezelligheid te combineren. Unicum is een recreatieve vereniging waar naar hartenlust kan worden gespeeld en tussen de partijen door de gezelligheid opgezocht kan worden. We hebben een eigen kantine/bar in Snellerpoort.  

Wedstrijdbadminton 

Je kunt via Unicum deelnemen aan competitiewedstrijden van Badminton Nederland.  Daarvoor zijn er trainingen. 

Jeugd 

Apart moeten we noemen dat we een levendige jeugdafdeling hebben, waar je twee keer per week kunt trainen. Ook voor wedstrijden als je wat verder bent. 

Ouderen 

Ook moet apart genoemd worden dat we speciaal voor ouderen tijd hebben ingeruimd: anderhalf uur aangepast sporten en daarna gezamenlijk aan een drankje 

Kenmerken

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.