Home | Sporten | A-tacoyo (A-tacoyo Woerden)

A-tacoyo (A-tacoyo Woerden)

Atacoyo is een trainingsmethode op muziek, waarbij conditie-, spierversterkende-, ademhalings- en ontspanningsoefeningen elkaar afwisselen.

Atacoyo is een bewegingsactiviteit op muziek, waarbij alle spieren en conditie getraind worden. Atacoyo staat voor Aangepast, Techniek, Ademhaling, Conditie, Yoga en omgaan met stress. Een training waar iedereen op zijn eigen niveau kan meedoen, want alles is aan te passen. Er kan liggend, zittend of staand worden getraind, al naar gelang de mogelijkheden van de deelnemer.

Spieroefeningen en conditie wordt geoefend op popmuziek vanaf de jaren ’50, de rek- en hersteloefeningen tussendoor op klassieke muziek en het laatste kwartier ontspanning op rustgevende muziek.

Voor wie is Atacoyo?

Voor iedereen – die op een gemoedelijke, niet- prestatieve sfeer wil trainen/die het wat rustiger aan wil of moet doen/ die (weer) in beweging wil komen/die een blessure of een ziekte heeft gehad en uit de roulatie is geweest, maar ook voor mensen met blijvende beperkingen. Iedereen kan zijn eigen grenzen leren herkennen en erkennen.

Kenmerken

Sportaanbieder
A-tacoyo

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.