Home | Sporten | 1 op 1 trainingen en groepslessen (Happyfit4u)

1 op 1 trainingen en groepslessen (Happyfit4u)

Wij geven 1 op 1 trainingen aan volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Wij hebben speciale aandacht voor de personen met een rugzakje, denkend aan ADHD, autisme, lichamelijke (moet kunnen traplopen) of geestelijke beperking, slachtoffer van pestgedrag.

De 1 op 1 trainingen zijn fitness gerelateerd alleen dan zonder apparatuur, wij trainen met lichaamsgewicht, waardoor de trainingen ook thuis kunnen plaatsvinden. De lessen kunnen bevatten: boksen, krachttraining, evenwichtsoefeningen, behendigheid enz. Wij geven ook groepslessen, vooralsnog zijn dit groepen van maximaal 8 personen en dit kan gemengd zijn, de groepslessen zijn bokslessen, Krav Maga, en HIIT trainingen. Er zal altijd begonnen worden met een warming up en afgesloten met een cooling down. De lessen zijn gevarieerd en kunnen iedere les anders zijn.

Wij richten ons op de speciale doelgroepen in de samenleving, zoals ADHD, autisme, overgewicht, onderwerp van pestgedrag zijn of zijn geweest. Iedereen die niet in groepsverband wil of kan trainen is welkom bij ons.

Kenmerken

Sportaanbieder
Happyfit4u

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.