Aangepast sportaanbod vindt u op Unieksporten.nl

Omdat het uniek sportaanbod veel landelijk en regionaal wordt gecoördineerd, lukt het helaas niet om de informatie voor het aangepast sportaanbod op de beweegwijzerwoerden.nl altijd up-to-date te houden. Daarom willen wij u hiervoor graag verwijzen naar de website www.unieksporten.nl.

Kunt u door een fysieke of psychische aandoening (nog) niet aansluiten bij het reguliere sport en beweegaanbod in Woerden, Kamerik, Zegveld of Harmelen? Dan willen we u graag wijzen op de mogelijkheden van www.unieksporten.nl.

Op deze website is op landelijk niveau al het aangepast beweegaanbod in kaart gebracht en kunt u vanaf uw postcode en met diagnose zoeken naar passend aanbod in de regio.

Vragen of meer informatie?

Team Sportservice Provincie Utrecht zet zich in de regio Utrecht-West (gemeente Woerden, Stichtse Vecht en De Ronde Venen) in voor sport en bewegen voor mensen met een beperking. Het doel is om zoveel mogelijk mensen met een beperking en/of met een psychische aandoening deel te laten nemen aan sport- en beweegactiviteiten in de regio.

Inwoners, organisaties en verenigingen kunnen voor advies op maat terecht bij de regioconsulent aangepast sporten Bart Weber, via bweber@teamsportservice.nl. U heeft geen doorverwijzing nodig.