Home | Aanbieders | Zwem en Poloclub Woerden

Zwem en Poloclub Woerden

Welkom bij Zwem en Polo Club Woerden, een vereniging, die sportiviteit combineert met gezelligheid. Een vereniging voor jong en oud: een leven lang in het water!!

ZPCW heeft een sterke wedstrijdzwemafdeling en meerdere jeugd, heren en dames waterpoloteams. De zwemsport wordt in de breedte aangeboden, maar er wordt ook de mogelijkheid geboden om door te groeien naar een hoger niveau met aansluiting op een mogelijke topsportcarrière.

De grote jeugdafdelingen in beide zwemsporten willen we verder stimuleren door in de komende jaren een Zwemschool (het leren zwemmen) en een Sterrenplan (spelenderwijs aanleren van diverse takken van zwemsport) voor de jeugd aan te bieden.

Als club vinden wij binding met de vereniging en tussen de leden onderling erg belangrijk en daarom organiseren wij verschillende sociale activiteiten. Ons sterke, grote en enthousiaste kader van vrijwilligers maakt de sociale en de zwemactiviteiten mogelijk.

Als Zwem en Polo Club zijn we maatschappelijk betrokken binnen de gemeente Woerden. Daarbij hebben wij onze centrale thuisbasis in het Batensteinbad in Woerden.

Wil je meer weten of lid worden, neem contact met ons op!!

Contact

E-mail: secretaris@zpcwoerden.nl
Telefoon: 06 1263 6539
Website: https://www.zpcwoerden.nl

Bezoekadres

Van Helvoortlaan 40
3443 AP Woerden

Postadres

Alpenstraat 10
3446 DN Woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.