Home | Aanbieders | Zaalvoetbal competitie Woerden

Zaalvoetbal competitie Woerden

Wie spelen er mee bij zaalvoetbal Woerden?
Teams melden zich aan en men bepaald zelf de samenstelling. Jong of oud. Denk aan bedrijventeams of vriendenteams. Er zijn geen damesteams. Nogmaals, je stelt zelf je team samen. Elk team heeft een aanvoerder, hij/zij is de contactpersoon voor de organisatie.

Wat te doen als ik mee wil doen?
Je kunt je aanmelden bij ons als team. Neem daarvoor even contact met ons op. Meld even wie je bent, hoeveel spelers je hebt etc.
Het is handig om minimaal 7 spelers te hebben. Als het seizoen reeds begonnen is en we hebben 12 teams is er geen plek meer voor dit jaar. Meld je toch even aan! Het is in het verleden voorgekomen dat een team midden in het seizoen niet meer door kon gaan.

Wanneer wordt er gespeeld?
Elke woensdagavond wordt er gespeeld. Er worden dan drie wedstrijden gespeeld wat betekent dat teams eens in de twee weken in actie komen. De tijden van de wedstrijden zijn:
1e wedstrijd: 19.00 – 19:55
2e wedstrijd: 20.00 – 20.55
3e wedstrijd: 21.00 – 21:55

Kan ik eens komen kijken?
Je kan op de woensdagavond altijd eens komen kijken. We spelen elke woensdagavond vanaf 19.00. Je kunt gewoon naar binnen lopen en op de tribune plaatsnemen. Daar zitten vaak nog wat andere bezoekers die meekijken.

Wordt er ook getraind?
Ja en nee. Je regelt dit zelf. Wil je trainen dan pak je dit als team zelf op. Wij kunnen je hier verder niet in faciliteren.

Contact

E-mail: g.a.dejong@hotmail.com
Telefoon: 06-81273604
Website: https://www.zaalvoetbalwoerden.nl/

Bezoekadres

Steinhagenseweg 3b
3446 GP Woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.