Home | Aanbieders | Yoga School Ashtanga Woerden

Yoga School Ashtanga Woerden

Iedereen kan bij ons de Yoga beoefenen op zijn of haar eigen wijze. Er is geen sprake van competitie tijdens de yogalessen. Aandacht, concentratie, bewust-zijn, balans, gezondheid van lichaam , geest en ademhaling en zelfonderzoek staan centraal.

Asanas (lichaamshoudingen),meditatietechnieken, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen, enz. Alle oefeningen worden in een bredere context geplaatst. Zo kan bijv. een asana (lichaamshouding) met meer diepgang worden beoefend. Men noemt dit ook wel lichaamswerk. Het fysiek, gedachten, emoties en de ademhaling zijn immers aan elkaar gekoppeld. Bijv. door spanningen/stress kunnen de nek en schouderspieren verkrampt zijn. Niet iedereen is hetzelfde en daarom is er tijdens onze lessen aandacht voor u als individu en passen we de oefeningen aan uw individuele mogelijkheden aan. Van de asana’s bijv. zijn er daarom ook meerdere variaties. Wij geven de variatie die bij u past.

Het is bij ons ook mogelijk om de meer moeilijke asana’s te leren. En langere meditatie sessies bij te wonen. Maar alleen als men daar na enig oefenen eventueel aan toe is en dit natuurlijk zelf wil.

Er oefenen zowel mannen als vrouwen op onze yogaschool. De jongste deelneemster is 6 jaar, maar er oefenen ook mensen die ouder zijn dan 65 jaar. De gemiddelde leeftijd is + – 35 jaar Alle oefeningen worden aangepast aan een ieders persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Voor meer informatie of een afspraak voor een gratis proefles kunt u ons bellen of mailen.

Contact

E-mail: peter@yogawoerden.nl
Telefoon: 06-4125 9782
Website: http://yogawoerden.nl/

Bezoekadres

Kievitstraat 40
3443 BG Woerden

Postadres

Kievitstraat 40
3443 BG Woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.