Home | Aanbieders | WeFiSports

WeFiSports

‘Samen verbinden door te sporten’ is het doel van WeFiSports. Een platform waarbij mensen de keuze hebben uit een grote diversiteit aan sporten en daarnaast de vrijblijvendheid, wat inhoudt dat mensen zelf kunnen beslissen hoe vaak zij bij WeFiSports willen sporten.

Zo willen wij mensen in aanraking laten komen met diverse sporten en nieuwe sociale contacten op laten doen. Daarnaast willen we iedereen laten sporten op zijn of haar niveau en mensen zelf laten beslissen of ze dit eenmalig, maandelijks, wekelijks of meerdere keren per week doen. Daarom zitten mensen bij WeFiSports niet vast aan een abonnement.

WeFiSports Experience
Flexibel en vrijblijvend kunnen sporten vinden wij enorm belangrijk. De Experience die wij hebben aangeboden bestond uit een sportprogramma van zes weken, waarbij twee keer per week een sportmoment aangeboden werd. De sporten die hierin werden aangeboden, waren tennis, bootcamp, hardlopen en hiit. Elke sport is aangeboden door een andere trainer en gegeven op diverse locaties in Woerden. Denk hierbij aan het Wijkpark Molenvliet, het Brediusbos, het Cattenbroekerstrand en tennisvereniging VEP.

Het sportaanbod is te vinden via onze website en ook hebben wij een eigen Facebook en Instagrampagina, onder de naam WeFiSports.

Contact

E-mail: wefisports@gmail.com
Telefoon: +31 619008943
Website: https://wefisports.nl/

Bezoekadres

Diverse locaties in Woerden
Woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.