Home | Aanbieders | Watersportvereniging Woerden

Watersportvereniging Woerden

Watersport Woerden promoot watersport op de Cattenbroekerplas in Woerden door het mogelijk te maken. Zo kun je bij ons gebruik leren suppen, leren zeilen en leren windsurfen en watersportactiviteiten doen.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van ons lidmaatschap (kan ook zonder dat je lessen van ons afneemt).

Leden van de Watersportvereniging Woerden mogen gebruik maken van de verenigingsfaciliteiten. Dat betekent gebruik maken van de locatie, clubhuis en het terrein. Daarnaast stellen wij ook verenigingsmateriaal beschikbaar voor onze leden. Dit materiaal (boten, surfplanken, sups en kano’s) mogen vrijblijvend gebruikt worden zolang dit beschikbaar is en indien gebruiker voldoende competenties beschikt om materiaal juist te gebruiken. Dit geeft leden de mogelijkheid om de sport te beoefenen zonder het kostbare materiaal zelf aan te schaffen, te onderhouden of te moeten stallen. Het beschikbaar stellen is echt uniek voor een watersportlocatie!

Alle activiteiten en lessen worden voor & door vrijwilligers/leden georganiseerd. We doen het samen en om die reden kunnen wij de kosten minimaliseren. Wij zijn een vereniging en hebben als doel de watersport mogelijk te maken zonder als doel te hebben winst te genereren. De inzet van vrijwilligers wordt enorm gewaardeerd.

Nog vragen? Stuur dan een mailtje met jouw naam, e-mail en telefoonnummer naar info@watersportwoerden.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Bezoekadres

Zeeweg (aan de Cattenbroekerplas)
Woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.