Home | Aanbieders | Tennisvereniging VEP Woerden

Tennisvereniging VEP Woerden

TV VEP uit Woerden is een vereniging waar prestatief en recreatief tennis samengaan. In eerste instantie kom je natuurlijk bij TV VEP om te tennissen. Wij hebben een mooi tennispark met 8 tennisbanen van het materiaal advantage redcourt tennisbanen met prachtige LED-verlichting.  Leden van TV VEP kunnen dagelijks tussen 7 uur ’s ochtends en 11 uur ’s avonds tennissen.  De banen zijn in de zomer en in de winter te bespelen, behalve bij vorst en bij sneeuw of bij langdurige regen. In het paviljoen kan je gebruikmaken van de bar en is er gelegenheid om te douchen.

Waarom zou je nu juist bij TV VEP lid worden?

TV VEP is een vereniging waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Als nieuwkomer word je al snel meegenomen in het VEP-gevoel. Wij streven er dan ook naar om een aanbod in tennis te leveren wat geschikt is voor spelers van alle leeftijden en voor elk niveau.
Hier ligt onze focus meer op dan op het prestatiegerichte tennis. In samenwerking met onze tennisschool, Groene Hart Tennis bieden wij voor jou een goed aanbod aan tennislessen. Wij bieden ook tennisles voor mensen in een rolstoel.
Dit, samen met een zeer actief aanbod aan toernooien en competities, zorgt ervoor dat je bij VEP zeker gaat vinden wat jij zoekt!

Contact

E-mail: info@veptennis.nl
Telefoon: 0348 418 452
Website: http://www.veptennis.nl/

Bezoekadres

Talmalanen 47B
3445 TH Woerden

Postadres

Postbus 568
3440 AN Woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.