Home | Aanbieders | Tennisvereniging Miland Zegveld

Tennisvereniging Miland Zegveld

Tennisvereniging Miland is opgericht in november 1979 door een aantal zeer enthousiaste tennissers uit Zegveld. In 2020 is de club verhuisd naar het nieuwe tennispark naast de voetbalvelden. Momenteel is TV Miland met circa 135 leden, waarvan een kwart jonger dan 18 jaar, een kleine en zeer gezellige tennisvereniging waar recreatief tennis voorop staat.

De tennisvereniging beschikt over drie Smashcourt tennisbanen en een oefenkooi. Smashcourt is goed te vergelijken met gravel, maar heeft als groot voordeel dat de banen het gehele jaar bespeelbaar zijn. Alle banen zijn verlicht zodat er iedere avond tot 23.00 uur getennist kan worden. TV Miland heeft een prachtig nieuw clubhuis met een gezellige bar waar het na een spelletje tennis goed toeven is.

Bij TV Miland kan, bij voldoende animo, het hele jaar door tennisles worden gevolgd. De lessen worden gegeven aan zowel de allerjongsten als aan de meer ervaren spelers. Met een mooie nieuwe accommodatie zijn wij gericht op onze jeugd en de toekomst. Wij zijn een rookvrije vereniging, dat betekent binnen en het hele buitenterrein rookvrij. Zo leveren we een bijdragen aan een rookvrije generatie.

Contact

E-mail: info@tvmiland.nl
Telefoon: 0348-785157 (clubhuis)
Website: http://www.tvmiland.nl/

Bezoekadres

Milandweg 27
3474KK Zegveld

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.