Home | Aanbieders | Mom in Balance woerden

Mom in Balance woerden

Wist je dat sporten tijdens je zwangerschap niet alleen gezond is voor jou, maar ook voor je ongeboren kindje? En dat je minder fysieke klachten ervaart en sneller herstelt van je bevalling als je een goede conditie hebt? Onze Zwanger workouts helpen je hierbij en zijn geschikt voor alle zwangere vrouwen, ongeacht sportachtergrond of conditie. De lessen zijn op maat gemaakt voor jouw zwangere lichaam en ontwikkeld in samenwerking met gynaecologen en bekkenbodem fysiotherapeuten.

Naast een en wekelijkse training onder professionele begeleiding ontvang je bij je abonnement ook ons boek ‘Gezond & Energiek Zwanger’ en een trainingsband. Krijg je toegang tot je eigen persoonlijke online omgeving waarin je je lessen zelf makkelijk kunt wijzigen, vind je hier workout video’s voor thuis en inspirerende tips voor tijdens je zwangerschap.

Je kunt van start gaan met de Zwanger workouts vanaf het begin van je zwangerschap en mee blijven trainen tot je uitgerekende datum. Ook na je bevalling helpen we je om weer Back in Shape te komen zodat je volop kunt genieten van het moederschap. Blijf actief en voel je fit tijden je zwangerschap en daarna.

Contact

Bezoekadres

Kallameer 2
3446 JG woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.