Home | Aanbieders | Miracle Yoga

Miracle Yoga

Mijn insteek / missie is: Yoga voor iedereen!
Kom tot jezelf in deze hectische maatschappij en wie weet wordt yoga ook jouw “miracle” !?

Yoga maakt geen onderscheid tussen man of vrouw, oud of jong, stijf of lenig, dik of dun, gezond of met beperkingen, gelovig of niet gelovig, iedereen is welkom en op zijn/haar manier deel te nemen aan mijn lessen.

Graag neem ik jou als persoon, groep of bedrijf mee in één van mijn laagdrempelige yogalessen op de stoel of mat. In mijn groepslessen, werk ik met kleine groepen (max 10-12 personen) zodat iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die hij/zij verdient.

Alles is mogelijk, van kinderfeestjes tot workshops voor bedrijven of personal yoga.
Ik heb geen eigen studio, maar huur ruimtes, geef les bij yogastudio’s en bij bedrijven en vergaderlocaties, geef personal yoga in een mini studio aan huis of kom op een naar u gewenste locatie, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Nathalie van Miracle Yoga is ook yoga coach/therapeut, in een persoonlijk gesprek wordt samen gekeken naar de hulpvraag op lichamelijk of geestelijk gebied. Hierna start een traject van een samen af te spreken periode waar we elkaar regelmatig zullen zien, maar waar je ook thuis aan de gang gaat met bepaalde oefeningen, voedings en levensadviezen.

“Het gaat er niet om hoe je in de houding komt en deze perfect uit te voeren, maar om de weg ernaar toe”.

Contact

E-mail: info@miracleyoga.nl
Telefoon: 0622373690
Website: https://www.miracleyoga.nl/

Bezoekadres

Het Spaarne 5
3448 DX Woerden

Postadres

Het Spaarne 5
3448 DX Woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.