Home | Aanbieders | Manege Morgenstond

Manege Morgenstond

Manege Morgenstond ligt midden in Nederland, in het Groene Hart. In 1983 is Manege Morgenstond gestart met 3 pony’s. Inmiddels is de manege aangesloten bij de FNRS, in het bezit van het veiligheidscertificaat, en uitgegroeid tot een grote gezellige familiemanege met vele activiteiten voor beginnende en gevorderde ruiters. Ons streven is het creëren van mogelijkheden om verantwoord paard te rijden in een veilige omgeving.

De manege biedt onderdak aan ongeveer 45 goed opgeleide manegepaarden en pony’s van verschillende rassen. Tevens zijn er een aantal stallen gereserveerd voor pensionpaarden. Onder leiding van gediplomeerde instructrices geven wij lessen in verschillende disciplines van de paardensport zoals; dressuur, springen en carrouselrijden. Daarnaast bieden wij regelmatig diverse cursussen aan om ruiters de kans te geven zich verder te ontwikkelen in een bepaalde discipline van de paardensport.

Natuurlijk zijn deze paarden en pony’s voor ons heel belangrijk. Ze zijn de reden dat wij met ongeveer 500.000 ruiters in Nederland deze mooie sport beoefenen. Een goede verzorging en stalling, gevarieerde beweging en de juiste omgang bepalen het plezier en de gezondheid van onze paarden en daarmee ook uw plezier in de paardensport. Dat verdienen ze en daar besteden we samen met de ruiters veel aandacht aan!

Contact

Bezoekadres

Geestdorp 10a
3444 BC Woerden

Postadres

Geestdorp 10a
3444 BC Woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.