Home | Aanbieders | JUMP freerun Woerden

JUMP freerun Woerden

JUMP freerun is de grootste club in Nederland op gebied van Freerunning en Parkour. Samen met Fast Forward Sports hebben we nu een locatie in Woerden geopend: JUMP freerun Woerden.

Ons doel is om alle leerlingen mentaal en fysiek te laten groeien door middel van onze freerun lessen! Over de jaren heen hebben wij verschillende methodes ontwikkeld om alle freerunning technieken aan te leren op een simpele manier! Om de kwaliteit van de freerun les te waarborgen zijn alle trainers opgeleid om ervoor te zorgen dat elke les veilig, leuk, uitdagend en gestructureerd verloopt!

FREERUNNING IS EEN VEILIGE SPORT!

Bij freerunning ben je alleen afhankelijk van jezelf waardoor je zelf bepaalt hoe groot de risico’s zijn die je neemt. Tijdens de lessen leren wij al onze leerlingen hoe ze veilig kunnen freerunnen.

Bij ons doe je alléén wat je kan en wat je niet kan daar train je voor. Van een koprol op de grond naar toffe salto’s door de lucht! Onze gyms beschikken over een airbag en zachte matten om de voortgang zo veilig mogelijk te maken. Leer snel over obstakels te bewegen, op een spectaculaire manier! Klimmen, springen, het kan bij ons allemaal.

Een salto of een grote sprong is heel gaaf maar de combinatie van bewegingen is nog veel indrukwekkender. Zo snel, soepel of mooi mogelijk alles wat je kan combineren tot een spectaculaire run precies zoals jij het wilt. Zo kan je met je eigen creativiteit combinaties maken om op jouw manier te bewegen.

Naast de lessen geven we ook leuke freerun feestjes. Leuk voor je verjaardag.
Kom gerust een keer langs en voel je welkom.

Contact

E-mail: woerden@jumpfreerun.nl
Telefoon: 085-0600051
Website: https://jumpfreerun.nl/woerden/

Sportlocatie(s)

Kuipersweg 27
3449 JA Woerden

Bezoekadres

Kuipersweg 27
3449 JA Woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.