Home | Aanbieders | Go Dive Experience Woerden

Go Dive Experience Woerden

Leer duiken bij dé duikschool van Woerden

Bij Go Dive Woerden ben je aan het juiste adres wanneer je wilt leren duiken of je duikvaardigheden verder wilt uitdiepen. Deze leukste duikschool van Nederland laat een enerverende (w)onderwaterwereld voor je opengaan!

Over ons duikcentrum

Duikschool Go Dive Woerden is in augustus 2006 opgericht door Joep van Schaick. Deze PADI- en DAN-instructeur heeft al veel ervaring met duiken in zowel binnen- als buitenland en haalde al snel zijn instructeursbrevet. Vanuit een blokhut verhuisde hij met het bedrijf naar een grote boerderij in Harmelen die de duikinstructeur inmiddels helemaal voor zichzelf heeft. De boerderij is voorzien van alle benodigdheden om het duiken te vergemakkelijken en gezellig te maken. Zo zijn er een kantine, een leslokaal, een vulstation en zelfs een verwarmde duikvijver van 9 x 6 meter én 2 meter diep bij ons aanwezig (de andere helft wordt gebruikt voor onze Escapepool).

Missie en visie

Wij stellen onszelf als doel om de duiksport voor iedereen toegankelijk te maken en een groot aantal mensen snel en goed op te leiden tot verantwoord duiker. Dit doen we door middel van onze erkende en leerzame duikcursussen. Daarnaast kun je jezelf bij onze PADI-duikschool opgeven voor een proefduik en kun je met ons een bootduik op de Vinkeveense plassen maken. Een groot voordeel van ons duikcentrum is dat je op elk moment bij ons terecht kunt en de lessen ongeacht het aantal personen te allen tijde doorgaat. Bovendien krijg je zelfs in een groep altijd privéles, zodat je alle technieken goed meekrijgt. Het tempo bepaal je overigens helemaal zelf. Ontspannen en plezierig duiken met oog voor de omgeving is waar wij voor staan!

Contact

E-mail: info@godivewoerden.nl
Telefoon: 06 54 74 43 40
Website: http://www.godivewoerden.nl/

Bezoekadres

Groenendaal 2
3481 CT Harmelen

Postadres

Groenendaal 2
3481 CT Harmelen

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.