Home | Aanbieders | De Lachende Olifant – Flow Yoga voor vrouwen

De Lachende Olifant – Flow Yoga voor vrouwen

Je mag er zijn
Nonja geeft yogalessen aan vrouwen met extra aandacht voor persoonlijke begeleiding. De lessen hebben een mix van kracht en zachtheid. Belangrijk is dat je tijdens de les geniet van het bewegen van je mooie lichaam. Iedereen heeft daarin zijn eigen aanpassingen te maken en dat leer je tijdens de lessen. Zo past de yogales echt bij jou.

In balans komen
Flow Yoga is een vorm waarbij je op het ritme van je adem van de ene yogahouding naar de andere yogahouding beweegt. Het brengt speelsheid en geeft een verbinding in zachtheid tussen ons innerlijk ritme (de adem) en ons uiterlijk ritme (de houding). Misschien ben je gewend sneller te ademen dan je beweegt, of juist andersom, sneller te bewegen dan je ademt. Dat brengt disbalans tussen binnen en buiten. Wanneer je op je yogamat staat en niet afgeleid wordt van de snelheid van de buitenwereld, kun je herinneren wat jóuw tempo is. Het klopt in jouw hart, wanneer je eerst voelt wat je nodig hebt vandaag en dan bewust kiest om iedere houding daarop af te stemmen. In de les gaat het om het steeds opnieuw begroeten, verwelkomen en helemaal in afstemming zijn met wie jij bent.

Met andere vrouwen
Het samenzijn met andere vrouwen is vertrouwd en helend, omdat ons hart weet dat we in vroegere tijden al rondom vuren zaten, dansten in het maanlicht, de natuur eerden in rituelen. Ons samenzijn nu wakkert een soort oer-herinnering aan.

Vier je vrouw-zijn
Ook is de yogazaal een plek om onszelf te vieren. Af en toe starten we de les dansend, spreken we een woord uit ons hart of nemen we de Goddess Pose aan om onze natuur te vieren. In essentie zijn we allemaal Godinnen en dochters van Moeder Natuur. Wil je een proefles volgen of meer informatie? Neem dan contact op en je hoort van mij.

Locatie
In kleine groep van maximaal 12 vrouwen kom je samen in de gymzaal van basisschool De Wegwijzer, die Nonja voor de lessen ombouwt tot yogaruimte. Matjes, dekentjes, kussen en bolsters zijn aanwezig.

Lesrooster yogalessen
vrijdag 17.45 – 19.00 uur | Flow Yoga voor vrouwen
zaterdag 9.00 – 10.15 uur | Flow Yoga voor vrouwen
zaterdag 10.30 – 11.45 uur | Flow Yoga voor vrouwen

Iedere les heeft een thema, die op woensdag per e-mail wordt gedeeld. Je resoneert hierdoor gemakkelijker mee tijdens de les.

Contact

E-mail: nonja@delachendeolifant.nl
Telefoon: 06-30897076
Website: https://delachendeolifant.nl/

Sportlocatie(s)

Gymzaal van Basisschool de Wegwijzer
Essenlaan 1, 3442 JE Woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.