Home | Aanbieders | Calmotivation

Calmotivation

Calmotivation onderscheidt zich door outdoor trainingen te geven op uw gewenste locatie. Heeft u geen zin om buiten te sporten? Wij hebben de mogelijkheid om in onze eigen sportschool te trainen in Linschoten. Dus boekt u bij ons, dan heeft u de keuze om op locatie of binnen te sporten!

Het is tevens onze missie om begeleiding in de sport voor iedereen mogelijk te maken! Daarnaast gaan wij voor echt resultaat! Doelen behalen en resultaat zien staat bij ons hoog in het vaandel. Dit wordt gedaan door onder andere: bokstrainingen, cardiotrainingen of krachttrainingen.

Over de trainers

Calvin van Maanen: Naast mijn studie Integrale Veiligheidskunde hou ik mij veel bezig met sporten in de sportschool maar vooral in de buitenlucht. Na jarenlang trainen ben ik tot het besluit gekomen om deze passie te gaan delen. Daarom heb ik de cursus tot Top Trainer bij WorldWide Overload gevolgd en behaald. Hierdoor ben ik mij gaan specialiseren in hoe je een optimaal ‘’personalized’’ trainingsprogramma kan maken voor een individu. Ook heb ik de cursus ‘Practical Nutrition’ gevolgd bij specialist Frank den Blanken. Door deze cursus heb ik geleerd cliënten te begeleiden op het gebied van voeding.

Job richt op het geven van bootcamps, bokstrainingen, bedrijfstrainingen en uiteindelijk ook personal training. Job: Ik heb mijn sport en bewegen diploma behaald, wat ik als conditie trainer/herstel trainer heb mogen afsluiten. Op het moment studeer ik op de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding (HALO). Mijn ambitie is om het meest uit mezelf en uit andere te halen. Ik kijk er naar uit om vele van jullie te mogen trainen.”

Contact

E-mail: calmotivation@gmail.com
Telefoon: 0610536168
Website: https://www.calmotivation.nl/

Sportlocatie(s)

Zegveld op de Molenweg (voetbalkooi)
Zegveld op de Nijverheidsbuurt (industrieterrein)
Utrecht op het basketbalveldje op het Tuindorp West-Complex
Linschoten (sportschool Jacob Barneveldstraat 24)

Bezoekadres

Jacob Barneveldstraat 24
3461 GA Linschoten

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.