Home | Aanbieders | Begrijpbaar Bewegen

Begrijpbaar Bewegen

Mijn naam is Michael Meijer, bewegingsdeskundige en eigenaar van “Begrijpbaar Bewegen”. Als bewegingsdeskundige ben ik de schakel tussen de personal trainer en de fysiotherapeut. Mijn werkwijze is uniek en resultaatgericht. Elke training is op jou persoonlijk afgestemd. We meten zowel voor als tijdens de training jouw belastbaarheid. Hierdoor is het mogelijk om op de vorm van de dag te sporten en het maximale uit elke training te halen.

Als bewegingsdeskundige heb ik veel kennis van het bewegingsapparaat. Mijn kennis en ervaring zet ik in om met elkaar jou doelstelling na te streven. Dit kan zijn; het voorbereiden op een operatie, het beter belastbaar worden in navolging op het fysiotherapie traject, maar ook het verbeteren van sportspecifieke vaardigheden en de algehele belastbaarheid.

Het overdragen van kennis vindt ik een belangrijk onderdeel van mijn werk. Kennis is macht, daar ben ik van overtuigd! Als je je bewust bent van het feit waarom een desbetreffende oefeningen gedaan wordt, zal de uitvoering beter gaan en je meer resultaat behalen. Het zelfvertrouwen neemt toe, je leert je lichaam steeds beter kennen.

Omdat ik groot voorstander ben van functioneel trainen, maak ik gebruik van losse trainingsmaterialen en doen we oefeningen met het eigen lichaamsgewicht. Op deze manier spreken we naast kracht ook de coördinatie, flexibiliteit, mobiliteit en stabiliteit aan. We belasten het lichaam op dezelfde manier als dat we het in het dagelijks leven gebruiken. Op deze manier wordt het lichaam uitgedaagd om zowel ADL activiteiten als sportspecifieke vaardigheden beter uit te voeren.

Het trainen op je eigen niveau, op geleide van de belastbaarheid en op een veilige manier vind ik erg belangrijk. We trainen effectief en resultaatgericht in privé-, duo- of groepsverband.

Sporten is altijd al mijn passie geweest. Het geeft enorm veel voldoening om anderen succesbelevingen te laten beleven. Naast trainingen verzorg ik ook inspanningstesten (www.inspanningstestwoerden.nl).

De trainingen verzorg ik bij jou thuis, op locatie en in de buitenlucht. De buitentrainingen worden in het Molenvliet wijkpark en in het Brediusbos gegeven. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met mij op!

Contact

E-mail: info@begrijpbaarbewegen.nl
Telefoon: 06 - 29 20 79 35
Website: http://www.begrijpbaarbewegen.nl

Bezoekadres

Brediuspark / Molenvlietpark
Woerden

Postadres

Sleper 12
3448 WJ Woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.